Monden Ultimele știri

Camila Giorgi a dispărut după anunțul retragerii sale, jucătoarea de tenis urmărită de organele fiscale

Astăzi, jucătoarea de tenis Camila Giorgi s-a făcut de negăsit: poate că se află în SUA. Politia financiara o cauta pentru a o anunta de depunerile fiscale care nu se regăsesc pe numele ei sau a familiei.

Ea a reapărut (doar virtual) să-și ia rămas bun: „Sunt bucuroasă să anunț oficial retragerea mea din cariera mea de tenis”, scrie ea pe Instagram. Camila Giorgi se desprinde de îmbrățișările cu fanii la aproximativ o lună de la dispariție. Motivul? O dispută cu fiscalitatea.

În ultimele zile, experții de la Guardia di Finanza au încercat să o sesizeze despre o serie de documente referitoare la anchete împotriva ei care au dat rezultate pozitive (în sensul că erau dosare pe rol împotriva ei), dar nimic.

Finanțele o sunase pe 13 aprilie fără niciun rezultat. Nu a fost depus niciun raport de persoane dispărute.

Jucătoarea de tenis a dispărut, lăsând în urmă îndoieli cu privire la cariera ei. De asemenea, reiese, din cercetările efectuate de Parchetul Florența împotriva acesteia, că familia tinerei de treizeci și doi de ani are un curriculum la fel de problematic în ceea ce privește declarațiile fiscale. Pe scurt, nu au fost depuse declarații anuale. Camila Giorgi provine dintr-o familie cu un tată argentinian (antrenorul ei) și o mamă italiană.

Suspiciunea este că a părăsit Europa pentru a se muta în SUA. Cert este că a lăsat în urmă multe mistere. Talent semnificativ în tenis (a câștigat mai multe meciuri  în ultima vreme) Giorgi ar fi acum urmărită de autoritățile fiscale italiene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *