Ultimele știri WTA

„Sezonul este de 10 luni pe an, există inegalitate”: Maria Sharapova numește sistemul turneelor de tenis „ușor stricat”

Condusă de Iga Swiatek, WTA trece în prezent printr-o mini revoltă de la finala WTA, jucătorii trimițând scrisori lui Steve Simon, care de atunci și-a părăsit rolul de președinte, plângându-se de o multitudine de probleme, inclusiv de program. Mulți jucători, deși au luat moneda de la demonstrații precum World Tennis League, nu au avut timp liber între sfârșitul sezonului și Australian Open.

”Aceasta este, de asemenea, o chestiune că aceste jucătoare nu au nici măcar un Masters de la Paris precum ATP și totuși distanțele sunt strânse când termină și apoi joacă finala WTA și ea a spus că diferitele fracturi ale sportului sunt, de asemenea, o problemă în care ATP și WTA. sunt diferite de Grand Slam-urile și există inegalități. Acesta este mai ales cazul cu premii în bani cu angajamente făcute, dar numai turneele de Mare șlem și unele Masters au monopolul de a fi egale cu jocul masculin” a comentat Maria Sharapova.

“Programul și sistemul sunt încă puțin încălcate. Se întâmplă atât de multe. Sezonul este de 10 luni din an. Sunt mai multe federații diferite implicate; Grand Slam-urile care nu sunt conectate la restul turului. Există inegalități, “, a spus Sharapova despre The Deal cu Alex Rodriguez și Jason Kelly de la Bloomberg Originals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *