Monden Ultimele știri

Cine este iubita lui Felix-Auger-Aliassime: Nina Ghaibi, iubitoare de cai

Se știu puține despre iubita lui Felix Auger-Aliassime, Nina Ghaibi, cu excepția dragostei familiei ei pentru cai.

Ghaibi este un ecvestru profesionist remarcat, în timp ce tatăl ei a lucrat anterior cu Equestrian Connection, o companie specializată în utilizarea cailor în scop terapeutic.

Ea pare a fi o călătoare pasionată care împărtășește frecvent imagini făcute în locuri la modă de pe tot globul.

Nestrăină de continentul african, Ghaibi a vizitat recent Togo, țara în care s-a născut tatăl lui Auger-Aliassime. Oficial, Ghaibi este cetățeană croată, dar s-a născut în Statele Unite și a trăit și în mai multe țări din Europa.

Tatăl ei este marocan, iar mama ei este din Croația, așa că Ghaibi este obișnuită cu o educație bazată pe îmbinarea diferitelor culturi.

Ghaibi a intrat în contact cu canadianul înalt, negru și chipeș prin verișoara ei, care se întâmplă să fie jucătoarea australiană de origine croată Ajla Tomljanović.

 

Cuplul este, de asemenea, într-o prietenie strânsă cu Matteo Berrettini, despre care se zvonește că se întâlnea cu Tomljanovic pentru o vreme.

„Ambele prietene ale noastre sunt verișoare, așa că se întâmplă să petrecem mult timp împreună”, a dezvăluit Felix Auger-Aliassime.

 

În timp ce Ghaibi lasă rareori să scape detalii cu adevărat private din viața ei, contul ei de Instagram este public și nu face un secret din călătoria ei extinsă pentru a sprijini sau a petrece timp cu Auger-Aliassime.

Există o mulțime de instantanee ale cuplului fericit de care să te bucuri în mijlocul unor videoclipuri de vacanță și momente semnificative.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *