Ultimele știri WTA

Emma Raducanu, Venus Williams, Caroline Wozniacki și Kei Nishikori au primit wildcard-uri pentru Miami Open 2024

Campioanele de Grand Slam, Emma Răducanu și Venus Williams, s-au numărat printre primele nume cărora li s-au atribuit jokerele principale la Miami Open 2024, care este programat să aibă loc începând cu 17 martie.

Turneul comun ATP și WTA 1000 este una dintre cele mai mari opriri de pe circuitul de tenis și formează râvnitul „Sunshine Double” împreună cu cel dinainte, BNP Paribas Open de la Indian Wells.

Anunțul pentru cvartetul de wildcards a fost făcut pe postările oficiale ale rețelelor sociale ale turneului.

Venus Williams este de trei ori fostă campioană la Miami Open, care a ridicat trofeul la simplu feminin în 1998, 1999 și 2001.

Americanca a învins-o pe Anna Kournikova în finala din 1998 pentru unul dintre cele mai mari titluri din cariera ei la acel moment. Ea s-a confruntat cu sora Serena Williams în 1999 și a cucerit-o mai bine pe Jennifer Capriati în 2001.

Cea mai bună prezentare a lui Wozniacki la Miami Open a avut loc în 2017, când a ajuns în finală cu victorii în fața unor sportive ca Garbine Muguruza și Karolina Pliskova. Ea a pierdut în confruntarea de la vârf cu Johanna Konta.

Emma Răducanu nu are prea multă istorie în turneu, unde a jucat la Miami doar de două ori. Britanica a ajuns în turul doi la debutul ei în 2022, dar a pierdut anul trecut în turul de deschidere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *