ATP Ultimele știri

Andrei Rublev, descalificat în semifinalele turneului ATP de la Dubai după ce a insultat un arbitru

Tenismanul rus Andrei Rublev a fost descalificat vineri în semifinalele turneului ATP de la Dubai după ce a insultat un arbitru de linie într-un al treilea set tensionat împotriva kazahului Aleksandr Bublik.

Prima semifinală de la Dubai Duty Free Tenis Championships din 2024 dintre Alexander Bublik și Andrey Rublev a ajuns la o concluzie șocantă vineri, când Rublev a fost exclus pentru comportament nesportiv, după 7-6 (4), 6-7 (5), 5- 6.

Bublik, capul de serie nr. 7 care a spart el însuși o rachetă în urma unei neînțelegeri cu arbitrul Miri Bley, a revenit totuși de la 4-2 și a câștigat puncte în setul final și a menținut 6-5. După ce a reținut serviciul după un raliu prelungit, Rublev, cap de serie nr. 2, a țipat în fața unui tușier la schimbarea terenului, aparent supărat că o lovitură de-a lui Bublik pe linia de bază nu fusese dată out.

Un oficial vorbitor de limbă rusă i-a alertat pe Bley și supervizorul turneului, Roland Herfel, că Rublev a strigat o obscenitate în rusă la tușier. Herfel și oficialul l-au confruntat apoi pe Rublev, care nu numai că a negat acuzația, dar a insistat și că nu vorbea rusă când a avut loc incidentul. Cel puțin un spectator, care vorbește și rusă, a contestat afirmația lui Rublev pe rețelele de socializare.

Mulțimea din Dubai a fost la fel de îngrozită, huiduind rezultatul când un Rublev abătut a părăsit Court Court.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *