Monden Ultimele știri

Naomi Osaka și iubitul Cordae devin părinții unei fetițe

Naomi Osaka, de patru ori câștigătoare de Grand Slam, a devenit mamă, aducând pe lume o fetiță, împreună cu iubitul ei Cordae, în Los Angeles.

Fostul nr. 1 mondial și rapper-ul Cordae au anunțat în ianuarie că Naomi este însărcinată cu primul lor copil, iar luna trecută Osaka a confirmat că cuplul va avea o fiică.

Osaka nu a jucat în niciun turneu în 2023 – ultimul ei meci urmând la evenimentul WTA Tokyo din septembrie – dar a spus că intenționează pe deplin să se întoarcă la sport în 2024, când a dat vestea despre sarcina ei.

„Ultimii câțiva ani au fost cel puțin interesanți, dar consider că sunt cele mai provocatoare perioade din viață, care pot fi cele mai distractive”, a scris Osaka pe rețelele de socializare când și-a anunțat sarcina. „Aceste câteva luni departe de sport mi-au dat cu adevărat o nouă dragoste și apreciere pentru jocul căruia mi-am dedicat viața. Îmi dau seama că viața este atât de scurtă și nu iau niciun moment de la sine înțeles, fiecare zi este o nouă binecuvântare și aventură.”

Osaka se alătură listei jucătoarelor WTA care au devenit mămici în ultimele luni. Fostele numere ale lumii, Ash Barty și Angelique Kerber, și-au născut recent primul lor copil. În timp ce Kerber plănuiește să revină în turneu sezonul viitor, Barty nu are planuri de revenire.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *