Ultimele știri WTA

Maria Sakkari a spus că a simțit miros de marijuana în timpul înfrângerii

Maria Sakkari, cap de serie numărul 8 la simplu feminin, la US Open 2023, a spus că a simțit miros de marijuana în timpul înfrângerii deranjante din primul tur în fața lui Rebeka Masarova, luni seară.

”A fost iarbă”, a spus Sakkari clar, după meci, pentru ESPN. Sakkari a pierdut în două seturi, 6-4, 6-4, dar a fost un meci pe care părea să-l controleze deplin de la început. Ea conducea cu 4-1 pe terenul 17 împotriva lui Masarova, dar Sakkari a spus că a simțit mirosul de la început.

Grecoaica a spus că a menționat că a mirosit marijuana arbitrului de scaun în timpul unei schimbări în meci. „Cred că este din parc”, a menționat Sakkari.

Cu toate acestea, în ciuda mirosului de marijuana în timpul meciului ei, Sakkari nu a găsit scuze în ceea ce privește jocul ei.

„Nu te gândești cu adevărat la asta, pentru că tot ce îți pasă este doar să câștigi meciul”, a spus Sakkari. “L-am mirosit, dar asta a fost. Că, nu a fost ceva la care am fost atentă.”

Ea a continuat: „Uneori simți miros de mâncare, alteori miros de țigări, alteori miros de iarbă. Adică, este ceva ce nu putem controla, pentru că suntem într-un spațiu deschis. E un parc în spate. Oamenii pot face ce vor.”

Deși poate că nu a deranjat-o pe Sakkari, jucători precum Nick Kyrgios s-au plâns și în trecut din motive medicale. În timpul unui meci de anul trecut, Kyrgios a menționat că miroase a marijuana și, din moment ce este astmatic, nu a crezut că inhalarea ei este bună pentru el, mai ales pe teren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *