ATP Ultimele știri

Jucător de la US Open câștigă meciul după ce a auzit despre împușcături mortale la universitatea iubitei

O stea în ascensiune de la US Open și-a obținut victoria din primul tur umbrită de evenimentele terifiante de la vechea sa universitate.

O speranță australiană a primit vești șocante cu privire la universitatea iubitei sale, înainte de a obține luni cea mai mare victorie din cariera sa la US Open. Rinky Hijikata și-a arătat clasa și a câștigat cu 7-5 5-7 6-3 7-5 împotriva rusului Pavel Kotov pentru a ajunge în turul doi al unui Grand Slam pentru a doua oară în cariera sa, după ce a reușit aceeași performanță. la Australian Open, în ianuarie.

Dar victoria impresionantă a wildcard-ului a trebuit să fie obținută pe fundalul unor evenimente terifiante de la Universitatea din Carolina de Nord, unde tânărul de 22 de ani a petrecut doi ani.

Potrivit Mail, un bărbat înarmat este în prezent ținut în custodie după ce un membru al facultății a fost ucis și studenții pietrificați au fost forțați să se adăpostească ore în șir, în timp ce poliția întreprindea o vânătoare a suspectului.

Vorbind imediat după victoria sa în primul tur la Flushing Meadows, Hijikata și-a îndreptat imediat atenția asupra evenimentelor dramatice din vechea sa universitate.

El le-a spus reporterilor: „Am fost destul de mulțumit de victoria de astăzi, dar asta este pe locul secund, să fiu sincer. În primul rând, vreau să trimit gândurile și rugăciunile mele tuturor celor din Chapel Hill, pentru că nu este ceva ce vreau să aud. să văd ce s-a întâmplat. Azi, emoția de aici este mult mai mare decât meciul meu de tenis. Am fost acolo doi ani. Aș fi absolvit în luna mai, dar prietena mea este încă la școală, acolo. Nu sunt veștile la care speram să mă gândesc.”

Hijikata, născut în Sydney, aflat în prezent pe locul 110 în lume, a explicat în continuare cât de dificil este pentru cineva din Australia, ca el, să înțeleagă de ce împușcăturile sunt atât de banale în SUA.

El a spus: „Este o dinamică foarte diferită. Simt că, în calitate de australian, poate fi un pic supărător uneori, cum merg lucrurile în SUA. Sunt momente când nu te simți în siguranță și este foarte regretabil ce s-a întâmplat astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *