ATP Ultimele știri

Kevin Anderson anunță revenirea din retragere, primește wildcard pentru a concura la Newport

Fostul nr. 5 mondial Kevin Anderson și-a anunțat decizia de a face reîntoarcerea de la retragere.

Anderson urmează să revină în acțiune la Hall of Fame Open din Newport, la sfârșitul acestei luni. De altfel,el a fost la evenimentul ATP 250, care începe pe 17 iulie, unde a câștigat ultimul său titlu, învingându-l pe Jenson Brooksby în finala din 2021.

Sud-africanul și-a exprimat încântarea că a avut ocazia de a reveni la un eveniment în care anterior a ieșit învingător. Anderson a mai dezvăluit că a început să se gândească la o revenire cu doar câteva luni în urmă.

„Sunt încântat să mă întorc la turneul din Newport. Câștigând Infosys Hall of Fame Open în 2021 a fost un moment special pentru mine. Nu m-am putut gândi la un loc mai bun pentru a reveni și sunt încântat să lovesc pe iarbă încă o dată”, a spus el. (conform ATP)

„În cea mai mare parte a anului trecut nu aveam de gând să o fac. Dar acum câteva luni am început să mă antrenez din nou și mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren”, a adăugat el. „Corpul meu s-a simțit mult mai bine și ceea ce făceam cu mingea de tenis a fost foarte interesant pentru mine și m-a făcut să vreau să mă provoc din nou. Nu știam dacă voi avea această oportunitate, dar din fericire Newport mi-a oferit una, așa că am vrut să merg acolo și să joc din nou.”

Kevin Anderson este de două ori vicecampion de Grand Slam. El a pierdut în fața lui Rafael Nadal în finala US Open din 2017 și a fost învins de Novak Djokovic în confruntarea de la Wimbledon din 2018.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *