Ultimele știri WTA

Azarenka îi interzice fiului să participe la meciuri după o bătălie dificilă pentru custodie

Victoria Azarenka a dezvăluit că i-a interzis fiului ei de șase ani să participe la meciurile de la Wimbledon. Belarusa, care a fost implicată într-o luptă amară pentru custodia copilului, în 2017, susține că poate fi „distrasă” atunci când fiul ei este în mulțime.

De două ori campioană de Grand Slam, Vika Azarenka se află în turul al patrulea la Wimbledon, urmând o bătălie atractivă împotriva Elinei Svitolina. Dar tânărul fiu Leo nu va fi prezent, deoarece Azarenka simte că intră în „modul mamă” atunci când el este prezent.

În schimb, Leo va fi obligat să privească de acasă pentru a nu distrage atenția. Asta în ciuda faptului că el ar fi vrut să participe la meciuri.

Azarenka a spus: “Așa că acum fiul meu vrea să vină la meciurile mele. Este încă un sentiment puțin greu pentru mine, pentru că îmi distrage atenția puțin”.

Vine la șase ani după ce Azarenka a început o luptă pentru custodie publică cu fostul iubit Billy McKeague. Ea a fost forțată să rateze mai multe turnee între 2017 și 2020, astfel încât să se poată concentra pe acordarea termenilor de custodie cu McKeague.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *