Ultimele știri WTA

„Dacă ar trebui să aleg o jucătoare cu care să pierd, aceasta ar fi ea” – Bianca Andreescu despre înfrângerea în fața lui Ons Jabeur

În urma înfrângerii din turul al treilea în fața lui Ons Jabeur, Bianca Andreescu a dezvăluit că ar alege să piardă în fața tunisiencei, dacă ar trebui să facă o alegere.

Jabeur a învins-o pe Andreescu cu 3-6, 6-3, 6-4, într-o oră și 48 de minute. Această victorie a marcat o repetare a întâlnirii anterioare din turul al treilea de la Montreal din 2021, unde Jabeur a zdrobit speranțele canadianei de a-și apăra titlul cu o victorie răsunătoare cu 6-7(5), 6-4, 6-1.

În cadrul unei conferințe de presă post-meci, Bianca Andreescu a reflectat asupra înfrângerii în fața fostului nr. 2 mondial și și-a împărtășit gândurile despre a juca împotriva ei.

“Ea are un joc grozav pe orice suprafață, de fapt. Așa cum am jucat-o pe hard, am exersat cu ea pe zgură, acum am jucat din nou pe iarbă. Este o jucătoare polivalentă. Poate să facă cam totul”, a spus Andreescu.

“Dacă ar trebui să aleg o jucătoare cu care să pierd, ar fi ea. Și pentru că este foarte drăguță. Da, este pur și simplu grozavă. Sper cu adevărat să se descurce bine în acest turneu”, a adăugat ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *