Monden Ultimele știri

Paula Badosa a avut un schimb de replici cu un reporter după un final trist la Wimbledon

Paula Badosa a trecut printr-un schimb ciudat cu un reporter în urma unui final dezamăgitor al campaniei ei la Wimbledon. Vineri, Badosa a înfruntat-o pe Marta Kostyuk în turul doi de la Wimbledon. Cu Kostyuk conducând cu 6-2 1-0, Badosa s-a retras din meci din cauza accidentării la spate, care a forțat-o să rateze și Openul Francez.

Dar când Badosa a intrat în sala de presă, un reporter a început să o întrebe de parcă ar fi fost câștigătoarea meciului cu Kostyuk. „Felicitări pentru victorie”, a spus un reporter pentru Badosa la prima întrebare pe care a primit-o spaniola. Badosa a răspuns direct: „Am pierdut”. „Poți te rog să ne spui despre nivelul tău de fitness și încredere, te rog?” a continuat reporterul.

Badosa a adăugat mai răspicat: „Pentru informarea ta, tocmai am pierdut, nu am câștigat”. Moderatorul a intervenit și el, spunând: „Ea nu a câștigat”. Reporterul a rămas uluit după ce și-a dat seama că Badosa de fapt nu a câștigat, iar el a răspuns: „Nu ai câștigat?”

Badosa a revenit în acțiune la Wimbledon, dar nu a mers bine

După ce a suferit o accidentare la spate la Roma, Badosa a fost forțată să rateze Openul Francez și, de asemenea, nu a putut juca niciun turneu WTA pe iarbă premergător la Wimbledon.

La începutul acestui an, Badosa a sărit și de Australian Open. După ce a ratat primele două turnee de Grand Slam ale sezonului, Badosa nu a vrut să rateze și Wimbledon. Cu o săptămână înainte de Wimbledon, Badosa se antrena cu noul ei iubit Stefanos Tsitsipas în Mallorca și spera să fie pregătită pentru Wimbledon.

Până la urmă, Badosa a reușit să joace la Wimbledon, unde a învins-o pe Alison Riske-Amritraj, în primul tur. Dar după victorie, accidentarea la spate a lui Badosa a reapărut împotriva lui Kostyuk. După ce s-a retras accidentată împotriva lui Kostyuk, Badosa a anunțat că nu va putea juca în dublul mixt de la Wimbledon cu Tsitsipas.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *