Monden Ultimele știri

Soția lui Pete Sampras se luptă cu cancerul ovarian

Starul tenisului, în vârstă de 52 de ani, a făcut publică o declarație prin intermediul ATP Tour, confirmând că modelul/actrița Bridgette, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticată cu această afecțiune în decembrie anul trecut și de atunci a suferit o intervenție chirurgicală și chimioterapie și are acum „terapie de întreținere direcționată” pe măsură ce se recuperează.

Pete Sampras a lăudat rezistența partenerei sale și i-a aplaudat pe cei doi fii ai lor, Christian, în vârstă de 20 de ani, și Ryan, în vârstă de 18 ani, pentru că au fost un sprijin imens pentru mama lor.

Într-o declarație postată în X – cunoscută anterior sub numele de Twitter – el a explicat: „După cum majoritatea au ajuns să știe, sunt o persoană destul de tăcută și privată. Cu toate acestea, în acest an a fost o perioadă excepțional de provocatoare pentru familia mea și am decis să împărtășesc ceea ce se întâmplă. În decembrie anul trecut, soția mea, Bridgette, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. De atunci, a suferit o intervenție chirurgicală majoră, a trecut prin chimioterapie și continuă cu terapia de întreținere țintită.”

El a adăugat: „Este greu să vezi pe cineva drag trecând printr-o provocare ca aceasta. Cu toate acestea, să-i văd pe băieții noștri intensificându-se și să fie susținători atât de puternici ai Bridgettei, pe mine și unul pe celălalt a fost uimitor”, a spus el, referindu-se la fiii Christian, 20 de ani, și Ryan, 18. ”Privind-o pe Bridgette, care continuă să fie o mamă și o soție incredibile. totul a fost inspirator.”

Pete Sampras a încheiat declarația: „De asemenea, am învățat că este foarte greu să obții sprijin atunci când ceva este pur și simplu prea greu de vorbit.

Acestea fiind spuse, cer cu umilință gânduri bune și rugăciuni pentru familia noastră, deoarece Bridgette continuă să prospere în călătoria ei de vindecare.” Cuplul s-a căsătorit în 2000 și are doi fii din 2002 și 2005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *