Ultimele știri WTA

Simona Halep dezvăluie rolul cheie pe care l-a avut dragostea oamenilor pentru revenirea ei

Într-un interviu recent acordat pentru Associated Press, campioana României, Simona Halep, a vorbit despre sentimentele ei la revenirea pe teren după controversata interdicție de dopaj.

“Am fost foarte nervoasă când m-am întors pe teren. Nu eram sigură cum va fi recepția, atât pe teren, cât și în afara terenului. Nu știam la ce să mă aștept de la oamenii din Miami. Toată această rutină pe care nu o făcusem de aproape doi ani mi s-a părut nouă”, a spus ea.

„Când am ajuns, dragostea pe care am primit-o de la oamenii care lucrează pentru turneu, de la securitate și de la toți cei din jurul meu, precum și de la jucători, m-au ajutat să uit totul. Am simțit că parcă nu am fost niciodată plecată. A fost un sentiment grozav. , o mare energie, și în adâncul meu am fost foarte fericită să fac din nou parte din tenis și din acest sport pe care îl iubesc atât de mult. Pentru mine a fost o experiență grozavă, mult mai bună decât mă așteptam”, a spus Simona Halep.

” Toate acestea m-au făcut să simt că vreau să revin la ce am mai bun și să văd cât de bună pot fi încă. A fost o perioadă grea. A fost greu de controlat, dar acum este o altă poveste. Și simt ușurare, simt libertate. Deci da, m-am întors la muncă. Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără. Prin ceea ce am trecut nu este ușor. Deci nu pot uita. Există bagaje care probabil vor rămâne mai mult timp și nu pot uita, ca într-o singură noapte, ce s-a întâmplat. Deci trebuie să mă descurc mai bine. Trebuie să-mi controlez emoțiile. Deci sunt multe lucruri care nu sunt ușoare. Dar bucuria sper să mă ajute”, a explicat ea.

© Megan Briggs / Stringer Getty Images Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *