ATP Ultimele știri

Rafael Nadal revine în competiție la începutul lunii ianuarie, la Brisbane

Absent de aproape un an, Rafael Nadal a anunțat vineri că se va întoarce în competiție în cadrul turneului de la Brisbane de la începutul lunii ianuarie.

În ultimele săptămâni, fanii lui Rafael Nadal au recăpătat culoare. Imaginile care s-au scurs pe rețelele de socializare l-au arătat pe spaniol în mijlocul unui antrenament. Mai bine: părea clar că își intensifică eforturile. Dovada că corpul lui răspunde.

Pe 15 noiembrie, comentariile sale au coroborat aceste impresii: „Până acum, nu știam dacă voi juca din nou tenis și acum, sincer, cred că da”, a spus el. ”Ceea ce s-a schimbat în ultimele săptămâni este că acum știu că voi juca din nou tenis. Evoluția este pozitivă, s-au făcut pași mari în ultima vreme.”

Vineri, misterul a fost ridicat definitiv. Într-un videoclip postat pe rețelele sale de socializare, Nadal a anunțat că va reveni în competiție la ATP 250 de la Brisbane (31 decembrie-7 ianuarie). Înainte de a trece la Australian Open (14-28 ianuarie). Totul la 37 de ani și jumătate. „După un an fără competiție, este timpul să ne întoarcem și va fi la Brisbane”, a explicat el. După ce a căzut pe locul 663 în lume, el afirmă că „nu merită asta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *