ATP Ultimele știri

Problema accidentării la șold a lui Nadal pare rezolvată la demonstrativ (video)

A existat mult mister în jurul lui Rafael Nadal și a sănătății sale, deoarece a jucat doar 12 meciuri oficiale de la US Open din 2022.

Câștigătorul de 22 de ori de Grand Slam a jucat duminică un eveniment neoficial, pierzând în fața colegelui spaniol Carlos Alcaraz cu 3-6, 6-4 (14-12) în The Netflix Slam, în fața unui număr de 9.489 de spectatori. Nadal, în vârstă de 37 de ani, nu a arătat niciun semn aparent de probleme legate de șoldul său.

Nadal a spus în timpul unui interviu pe teren cu Netflix în timp ce era condus cu 5-2 în primul set că performanța sa la acel moment a fost „mult mai bună decât se aștepta”.

Meciul a fost, de asemenea, un pic un test fizic pentru Alcaraz, care s-a accidentat la glezna dreaptă pe 20 februarie la Rio Open. La fel ca Nadal, el nu a dat semne vizibile de limitare fizică.

Întrebarea cu care se confruntă Nadal acum este dacă va fi pregătit pentru Openul Francez din mai. Nadal a dominat acel eveniment ca nimeni altul, câștigând Slam-ul de 14 ori.

Nadal primește un alt test la Indian Wells săptămâna aceasta. Va fi primul său tenis competitiv de la Melbourne. El se afla în California, pregătindu-se pentru evenimentul hard-court înainte de a călători la Las Vegas pentru a-l înfrunta pe Alcaraz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *