ATP Ultimele știri

Nicio anulare de data aceasta: Alcaraz și Nadal aterizează în Las Vegas înainte de Netflix Slam

Slam-ul Netflix dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz urmează să fie jucat duminică, 3 martie, și se pare că  va avea loc.

Acest meci demonstrativ este în proiect de foarte mult timp. Inițial a fost programat să fie jucat anul trecut, dar din cauza accidentării șoldului lui Nadal la Australian Open, a fost abandonat.

Meciul a fost abandonat, dar planul a fost pus în aplicare, deoarece pur și simplu a fost mutat în acest an. Meciul va fi primul meci de tenis care va fi transmis în direct pe Netflix, ceea ce ar putea fi o idee interesantă pentru companie în viitor.

Poate că va veni un moment în care vom putea urmări tenis în mod regulat pe Netflix, ceva care este departe de realitate în acest moment. În orice caz, au existat unele îndoieli că meciul de anul acesta va merge înainte.

Nadal s-a accidentat încă o dată în Australia și, când a ales să se retragă de la Qatar Open, a sunat un semnal de alarmă. Din fericire pentru fani, spaniolul este sănătos și va reveni la meciul demonstrativ.

El este deja pe teren, în Las Vegas, așa cum demonstrează o fotografie cu Andre Agassi, rezident de multă vreme în Las Vegas. În imagine era un alt tenismen actual și este adversarul lui Nadal în Netflix Slam, Carlos Alcaraz.

După ce vor juca Netflix Slam, ambii sunt așteptați să se mute la Indian Wells, unde vor concura la primul turneu ATP Masters 1000 al anului, Indian Wells Open.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *