ATP WTA

Organizatorii French Open le dau wild cards veteranilor Paire și Mladenovic

Jucătorii veterani francezi Benoit Paire și Kristina Mladenovic au primit luni wild cards în tabloul principal al Openului Francez.

Ei s-au numărat printre cele șase wild card-uri franceze pentru bărbați și șase femei franceze atribuite de Federația Franceză de Tenis pentru Grand Slam de la Roland Garros, începând cu 28 mai.

Cea mai bună performanță a lui Paire, în vârstă de 34 de ani, la turneul din vestul Parisului a fost să ajungă în runda a patra în 2019.

FFT a declarat că Arthur Fils, în vârstă de 18 ani, Giovanni Mpetshi-Perricard, în vârstă de 19 ani, Arthur Cazaux, în vârstă de 20 de ani, Hugo Gaston și Hugo Grenier, au fost, de asemenea, invitați să joace pe tabloul principal.

Mladenovic, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în sferturile de finală în 2017. Mai târziu în acel an, a obținut cea mai bună clasare pe locul 10.

Mladenovic a fost alături de Clara Burel, Séléna Janicijevic, Léolia JeanJean, Diane Parry și Jessika Ponchet la tragerea la sorți.

Pe tabloul de calificări au primit wildcard:

 

Audrey ALBIE – Age 28 – WTA ranking (8th May): No.241

Loïs BOISSON – Age 19 – WTA ranking (8th May): No.495

Emeline DARTRON – Age 23 – WTA ranking (8th May): No.393

Fiona FERRO – Age 26 – WTA ranking (8th May): No.392

Emma LENE – Age 23 – WTA ranking (8th May): No.418

Daphnée MPETSHI-PERRICARD – Age 14 – No WTA ranking

Nina RADOVANOVIC – Age 19 – WTA ranking (8th May): No.558

Margaux ROUVROY – Age 22 – WTA ranking (8th May): No.

Alice TUBELLO – Age 22 ans – WTA ranking (8th May): No.342

 

Alte wild card-uri din acordul dintre FFT și federațiile de tenis din Australia și America vor fi anunțate la o dată ulterioară. USTA, Tennis Australia și FFT oferă reciproc invitații wild-card pentru evenimentele de Grand Slam ale celuilalt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *