Monden Ultimele știri

Grigor Dimitrov iese cu fosta iubită a lui DiCaprio, Mădălina Ghenea, la Italian Open

Grigor Dimitrov și-a petrecut timp după cursa lui de la Italian Open din 2023 cu actrița română Mădălina Ghenea, ieșind la cină cu ea.

Dimitrov a ieșit din turneul italian Open duminică, 14 mai. Bulgarul, care s-a confruntat cu Novak Djokovic în turul al treilea, a reușit să câștige un set, dar în cele din urmă a fost depășit de numărul 1 mondial în decisiv cu 6-3, 4- 6, 6-1.

Cu toate acestea, în ciuda pierderii, Grigor Dimitrov părea să fie bine dispus în timp ce s-a bucurat de o experiență culinară romană. De remarcat este faptul că fostul nr. 3 mondial, care marți, 16 mai, împlinește 32 de ani, a fost în compania specială a actriței române Mădălina Ghenea.

Dimitrov a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie amuzantă de la cina sa, etichetând-o pe Ghenea, în timp ce ea îi scria numele pe farfuria lor.

Ulterior, actrița a făcut o revelație interesantă despre întâlnirea lor, împărtășind postarea jucătorului de tenis.

Pe lângă apariția la Italian Open, Mădălina Ghenea a fost prezentă și în loja lui Grigor Dimitrov în timpul meciului său de la Madrid Open împotriva lui Carlos Alcaraz. Cu toate acestea, duo-ul nu a confirmat dacă se întâlnesc sau nu.

Ghenea, care a jucat recent în „House of Gucci”, s-a întâlnit anterior cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender. Actrița în vârstă de 35 de ani mai împarte o fiică cu milionarul român Matei Stratan, născută în 2017.

Între timp, Dimitrov a avut anterior relații cu Serena Williams, Maria Sharapova și cântăreața din Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *