Monden Ultimele știri

Noul plan Wimbledon: Spectatorii vor plăti 5 lire sterline pentru o porție de apă

Începând cu acest an, Wimbledon va percepe fanilor 5 lire sterline pentru apă, după solicitări.

Un nou plan al lui Evian le va permite participanților la cel de-al treilea Grand Slam al anului să achiziționeze un cod QR pe ​​care îl pot pune pe sticlele personale reutilizabile și să le umple la diferite stații de apă situate în All England Club.

Stațiile de reumplere cu coduri QR Evian ar putea fi implementate și la alte evenimente majore dacă au succes, în funcție de cererea din cele două săptămâni de la Wimbledon, la care sunt așteptați să participe aproximativ 500.000 de fani.

Acest lucru se va aplica fanilor care aleg să-și aducă propria sticlă reutilizabilă, deși participanții pot cumpăra și sticle din oțel inoxidabil Evian cu tematica turneului pentru 25 de lire sterline, care vor include rezerve de cod QR. O sticlă de plastic de 750 ml va costa 2,95 GBP în urma criticilor aduse sticlelor de plastic de unică folosință.

Apa de la robinet va rămâne gratuită pentru fani, deși Evian își va testa noul sistem pentru a vedea dacă există suficientă cerere pentru acest mod de a consuma apă. Organizatorii de la Wimbledon urmăresc să-și reducă emisiile operaționale la „zero net” până în 2030: „Acțiunea nu a fost niciodată mai puternică”. Rămâne de văzut cum vor reacționa fanii și dacă vor fi dispuși să plătească 5 lire sterline pentru apă reîncărcabilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *