ATP Ultimele știri

„Lucky Loser”, clasat pe locul 123, Luca Nardi, își uimește idolul din copilărie, numărul 1, Novak Djokovic, în a treia rundă de la Indian Wells

Cu doar câteva zile în urmă, italianul Luca Nardi era pe cale să părăsească turneul de la Indian Wells după ce a pierdut în runda finală de calificări în fața lui David Goffin. Dar câteva zile mai târziu, tânărul de 20 de ani a fost din nou în turneu a ajuns pe tabloul principal din cauza retragerii nr. 30 Tomas Martin Etcheverry.

Nardi și-a uimit idolul copilăriei, numărul 1 și cinci ori campion, Novak Djokovic, luni seară, cu 6-4, 3-6, 6-3 în turul al treilea al BNP Paribas Open.

Nardi a folosit un forehand puternic și a vizat reversul sârbului în victoria improbabilă pentru numărul 123 mondial.

La punctul de meci, Nardi l-a învins pe Djokovic, a scăpat racheta și și-a pus capul în mâini cu uimire.

„Este un miracol”, a spus Nardi într-un interviu după meci la Tennis Channel. „Sunt un tip de 20 de ani, 100 în lume și îl bat pe Novak. Atât de nebun. Nebun.”

„Sentiment uimitor”, a spus el presei în timpul conferinței de presă. „Nici nu mi-am putut imagina să joc un meci împotriva lui, iar acum l-am și învins. Deci este un astfel de vis devenit realitate pentru mine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *