Ultimele știri WTA

Întâlnire șoc în turul trei la Indian Wells: Emma Răducanu – Aryna Sabalenka

Ciocnirea principală a serii de luni la Indian Wells Open o va vedea pe Aryna Sabalenka să se confrunte cu Emma Răducanu. O egalitate mare din cauza statutului lor în joc, dar o potențială nepotrivire pe hârtie.

După ce a primit un wildcard întârziat în turneu, Emma Răducanu a beneficiat în mai mult de un fel până acum de acest turneu, fosta campioană de la US Open trecând peste Rebeka Masarova și apoi jucând doar patru meciuri împotriva Dayanei Yastremska.

Ucraineanca s-a retras prompt din meci după ce Yastremska părea să sufere o accidentare abdominală. Ea a chemat imediat un medic și meciul a fost întrerupt după doar patru jocuri. Dar Răducanu arăta bine în acea parte de deschidere, așa că ar fi câștigat oricum.

A trebuit să câștige mai multe jocuri la Indian Wells pentru a-și apăra banii și punctele pe care le-a câștigat anul trecut ajungând în runda a patra. Ea este la o distanță de a face asta, așa că este puțin probabil să sufere o scădere a clasamentului.

Având în vedere nivelul de adversar cu care s-a confruntat Răducanu până acum, deși în afară de Elina Svitolina, ea nu s-a confruntat încă cu nimeni la fel de bun ca Aryna Sabalenka, așa că va fi un adevărat test al mentalului ei și al felului în care joacă în prezent. Ar putea fi un stimulent al încrederii sau un ciocănitor al încrederii, în funcție de scoFiind a doua cap de serie, Aryna Sabalenka a început mult mai târziu decât Răducanu. Dar a fost imediat sub control, deoarece a reușit să supraviețuiască împotriva lui Peyton Stearns. Americanca a avut însă patru puncte de meci înainte de a pierde într-un tie-break decisiv. Deci, în realitate, ar fi putut cu ușurință să fie Răducanu v Stearns în acest moment.

Drept urmare, nu este atât de ușor de descifrat cum va merge acest meci, cu Sabalenka pierzând devreme în fața lui Donna Vekic în timpul Dubaiului, în singurul său turneu de la Australian Open, unde a fost absolut imperioasă. Dar, de obicei, o lovitură timpurie este ceea ce te face campion și astfel acest meci va fi vital pentru asta.

Aceasta va fi și prima întâlnire, așa că cine știe la ce să ne așteptăm de ambele părți. Dar ele se vor întâlni în sfârșit în această seară și Sabalenka va fi mare favorită pentru a o învinge pe britanică.

Partida este programată să înceapă în jurul orei 22.00, ora României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *