ATP Ultimele știri

La Indian Wells, pentru revenirea în competiție, Rafael Nadal îl va înfrunta pe Milos Raonic

Tragerea la sorți pentru Masters 1000 de la Indian Wells l-a oferit pe canadianul Milos Raonic lui Rafael Nadal care, în caz de victorie, joi, pentru revenirea sa, l-ar înfrunta apoi pe Holger Rune.

Este un eufemism să spunem că Rafael Nadal va trebui să-și găsească repede orientarea după ce se întoarce la lucru. Tragerea la sorți pentru Masters 1000 de la Indian Wells, a cărei prima rundă masculină începe miercuri, a desemnat un tunar ca prim adversar.

În caz de succes (conduce cu 8-2 în rezultatele meciurilor lor față în față), Nadal l-ar întâlni în turul doi pe danezul Holger Rune, locul 7 mondial. Încolțit din nou de Patrick Mouratoglou, câștigătorul de la Bercy 2022 ar fi un adevărat test pentru maiorcan.

Mai mult, Ugo Humbert, francezul accidentat la începutul sezonului, câștigător al turneului de la Dubai săptămâna trecută și scutit din primul tur ca cap de serie nr.14, își va începe turneul împotriva unui calificat sau a unui invitat (americanul Patrick Kypson) , locul 151 ATP, înainte de a-l înfrunta eventual pe Tommy Paul (17) și, de ce nu, Novak Djokovic în optimile de finală. Celălalt cap de serie francez, Adrian Mannarino (nr. 21), va juca primul său meci împotriva învingătorului meciului dintre Stan Wawrinka (locul 70) și Tomas Machac (locul 63).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *