Monden Ultimele știri

Julia Lemigova dezvăluie că a fost logodită de 9 ori înainte de a se căsători cu soția Martina Navratilova

„Martina a câștigat nouă Wimbledon și eu am avut nouă angajamente”, a spus vedeta de telerealitate într-o prezentare a episodului de săptămâna viitoare din serialul Bravo.

Înainte de a se căsători cu soția ei, Martina Navratilova, Julia Lemigova aproape că a mers pe culoarul de la biserică, nouă ori!

În timpul unei anticipări a episodului de săptămâna viitoare din The Real Housewives of Miami, Lemigova, în vârstă de 51 de ani, dezvăluie că era să se căsătorească de mai multe ori înainte de a se căsători în sfârșit cu legenda tenisului, în vârstă de 67 de ani, în 2014.

Acest lucru a determinat-o pe Abraira să o întrebe pe Lemigova de câte ori a fost logodită. „Te-ai lăsa pe podea dacă ți-aș spune”, a răspuns ea.

„Ar trebui să mă opresc și să număr.” — Mai mult de cinci? întreabă doctorul Nicole Martin. “Stop!”

Lemigova a început apoi să-și numere drumul prin logodnele ei cu doamnele și domnii.„O dată când aveam 18 ani cu un tip în LA, apoi în același an cu un băiat englez și apoi posibil o fată și apoi, uhh, oh Doamne”, a spus ea.

Episodul s-a mutat apoi la Lemigova într-un confesionar, încercând încă o dată să-și amintească numărul ei de logodne.

„Câți am numărat deja? Cinci sau șase?” ea a spus. „Ești pe șase”, i-a spus un producător pentru Lemigova.

“Deja? Dar apoi a fost o căsătorie cu Martina.Nouă!Opps.Doamne, a râs ea.„Martina a câștigat nouă Wimbledon și am avut nouă angajamente.Doamne, n-am spus asta!”

Lemigova și Navratilova au început să se întâlnească în 2006 și s-au căsătorit în decembrie 2014 în New York City.

Cuplul împarte două case în Miami, iar Lemigova are și două fiice din două relații anterioare: Victoria, 22 de ani, și Emma, 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *