Ultimele știri WTA

Angelique: „Dragostea pentru sport este cea mai mare motivație a mea”

Angelique Kerber a revenit adesea în cariera ei de succes. A merge practic direct la Australian Open după o pauză de joc pentru a avea un copil este o provocare uriașă, chiar și pentru cel mai bun jucător de tenis din Germania.

„Cu siguranță am ratat competiția. Să înfrunt jucătorii de top și să joc meciurile mari este motivul pentru care vreau să revin în turneu”, spune ea într-un interviu pentru Porsche Newsroom. ”Scopul meu este să fiu pregătită pentru primul meci când vom zbura în Australia imediat după Crăciun. Este din nou un moment interesant și unul care aduce noi provocări. Cu familia, antrenament și pregătiri pentru noul sezon” a comentat Kerber.

La întrebarea privind noutățile din tenis, Angelique Kerber  a spus ” Desigur, am fost mereu la curent. Alături de jucătoare de vârf precum Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, Coco Gauff m-a impresionat în mod deosebit. Ea a jucat turnee grozave din când în când de ceva vreme, dar faptul că acum a câștigat deja US Open la vârsta de doar 19 ani este totuși o mică surpriză.”

Angelique confirmă calendarul de anul viitor: ” Pregătirea mea pentru Australian Open este, evident, total diferită, pur și simplu pentru că este de trei ori mai lungă decât în mod normal. Totul merge bine. De fapt, mai am puțin timp până la plecare. Scopul meu este să fiu pregătită pentru primul meci când vom zbura în Australia imediat după Crăciun. Mi-ar plăcea să joc pentru echipa Porsche Germania în Cupa Billie Jean King de anul viitor, de asemenea, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris. Faptul că fetele au reușit să ajungă în Finală este o realizare fantastică. Cred că sunt capabili să se descurce bine la Sevilla și îmi țin degetele încrucișate pentru ei. Deși se vor confrunta cu adversari duri, pot face o surpriză. Totul este posibil la sfârșitul unui sezon atât de lung.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *