Monden Ultimele știri

Iubita lui Matteo Berrettini, Melissa Satta, dezvăluie cum s-au cunoscut

Iubita lui Matteo Berrettini, Melissa Satta, a dezvăluit recent că s-au întâlnit pentru prima dată la cina unui prieten comun, unde s-au înțeles și au făcut schimb de numere.

Înainte de Satta, tenismenul în vârstă de 27 de ani s-a întâlnit cu jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, timp de aproape trei ani, așa cum se arată în documentarul Netflix Break Point.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Satta a vorbit pe larg despre relația lor și despre modul în care aceasta devenea din ce în ce mai serioasă. Ea a explicat că au păstrat legătura după întâlnirea lor inițială, în ciuda faptului că locuiesc în orașe diferite, discutând regulat pe WhatsApp.

“La Miami, la o cină cu prieteni comuni. Am vorbit, am făcut schimb de numere de telefon și am început să vorbim de acolo. A doua zi plecam amândoi. Viața mea este la Milano, el locuiește în Monte Carlo.”

„O mie de conversații pe WhatsApp. Care nu s-au terminat niciodată. Am întâlnit oameni la cină și am schimbat numere, dar de multe ori se termină așa cum a început. Nu cu Matteo. Dacă tot suntem aici, este pentru că atunci am reușit să ne întâlnim în diverse orașe”, a adăugat ea.

Forma lui Berrettini în turneele de tenis a fost slabă anul acesta, câștigând doar șapte din treisprezece meciuri pe care le-a jucat. El a suferit ieșiri anticipate la Australian Open, BNP Paribas Open și Miami Open, pierzând în fața lui Andy Murray, Taro Daniel și, respectiv, Mackenzie McDonald.

Vorbind pentru Vanity Fair, Melissa Satta a abordat în continuare diferența de 10 ani dintre ea și Matteo Berrettini, spunând că a citit autobiografia lui Andre Agassi Open pentru a înțelege mai bine viața jucătorilor de tenis.

Berrettini se recuperează în prezent după o ruptură de gradul 2 la mușchiul oblic intern, o accidentare pe care a suferit-o la Masters-ul de la Monte-Carlo din 2023. A sărit peste Madrid Open și s-a retras de la Italian Open în urmă cu câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *