Monden Ultimele știri

Irina Fetecău: ”Mărirea și decăderea sportului românesc”

Sâmbătă, 6 mai 2023, la Librăria Mihai Eminescu din Capitală, Str. Regina Elisabeta nr. 6, a fost lansată cartea „Mărirea și decăderea sportului românesc” scrisă de Irina Fetecău.

Jucătoare profesionistă de tenis, situată la începutul anului trecut pe locul 207 în clasamentul WTA, Irina a fost nevoită să se opereze la genunchiul drept și să ia o pauză de mai bine de un an de la turneele din circuitul mondial. Această pauză i-a permis să definitiveze o carte în care, din postura de sportivă, dar și din cea de absolventă a unui master la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, face o radiografie pertinentă și documentată a cauzelor prăbușirii sportului românesc, fruntaș în comunism și codaș în… libertate!

”Un sentiment incredibil să-ți ții in mâini propria creatie si să îți vezi munca de luni bune concretizată intr-o carte, care va infrunta “valurile” timpului!” a comentat Irina Fetecău, la lansarea cărții.

La lansare au participat, alături de autoare, personalități ale jurnalismului autohton, precum și decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din Universitatea București , Antonio Momoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *