Monden Ultimele știri

„Fie divorțăm, fie merge mai bine” – Propunerea de „căsătorie” a Paulei Badosa îl surprinde pe Tsitsipas

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas au fost implicați într-un interviu hilar pe teren, după meciul lor de dublu din Liga Mondială de Tenis (WTL) din Abu Dhabi, joi.

Badosa și Tsitsipas se întâlnesc din mai 2023. Cuplul de tenis a vorbit despre relația lor și despre afecțiunea lor unul față de celălalt. În timp ce Badosa a fost în mare parte scoasă din acțiune în 2023 din cauza unei accidentări la spate, ea a fost adesea văzută sprijinindu-l pe Tsitsipas de pe margine în timpul meciurilor sale din acest sezon.

Joi, 21 decembrie, Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas și-au început parteneriatul pe teren la evenimentul exhibition WTL din Abu Dhabi. Cuplul, reprezentând Team Kites alături de Aryna Sabalenka și Grigor Dimitrov, s-a confruntat cu Daniil Medvedev și Sofia Kenin de la Team Eagles. În schimbul de penalizări, Badosa și Tsitsipas au învins perechea ruso-americană cu 6-4.

După victorie, fosta No. 2 mondială a dezvăluit hilarul ultimatum pe care l-a emis dacă meciul urma să meargă pe calea pierzaniei.

„Vreau să spun, cred că acesta a fost testul. Că, ori divorțăm, ori merge din ce în ce mai bine. Deci asta a fost testul de astăzi”, a glumit Paula Badosa în timpul interviului pe teren.

Stefanos Tsitsipas a fost surprins când tânăra de 26 de ani a menționat un „divorț” mai degrabă decât o „despărțire”.

„Vrei să spui despărțire?” a intrebat el.

„Da. Divorțul, nu despărțire. Îmi pare rău”, a clarificat spaniola.

„Am încercat să aștept o clipă. Mă gândeam, de când eram căsătorit sau așa ceva”, a spus el în timp ce Badosa râdea. „Dar se pare că există câteva indicii acolo.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *