Ultimele știri WTA

Emma Răducanu s-a retras de la Wimbledon 2023 după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Britanica nr. 1 este programată să petreacă cel puțin patru luni pe margine, cu un total de trei proceduri diferite programate în următoarele săptămâni.

Emma Răducanu va rata toată vara de tenis după ce a dezvăluit că se va opera pentru a rezolva trei probleme diferite de accidentare.

Răducanu s-a luptat cu o accidentare tot anul, cel mai recent retrăgându-se de la Madrid Open cu doar câteva ore înainte de meciul ei din primul tur.

Campioana de la US Open 2021 a dezvăluit pe Instagram, miercuri, că va lua o pauză prelungită de la tenis pentru a face față mai multor probleme.Se  înțelege că retragerea o va exclude de la Wimbledon și, cel mai probabil, ultimul Grand Slam al anului, de la New York, la începutul lunii septembrie, un calendar realist pentru întoarcerea pe teren.

„Se poate spune că ultimele 10 luni au fost dificile, deoarece am avut de-a face cu o accidentare recurentă la un os al ambelor mâini”, a scris Răducanu pe Instagram.

„Am încercat din răsputeri să gestionez durerea și să mă descurc în cea mai mare parte a acestui an și la sfârșitul anului trecut, reducând dramatic sarcina de antrenament, lipsind cu săptămânile de la antrenament, precum și reducând sezonul trecut pentru a încerca să o vindec, din păcate, nu este suficient. ”

Răducanu a adăugat: „Mă doare că voi rata evenimentele din vară și am încercat să minimizez problemele, așa că le mulțumesc tuturor fanilor mei care au continuat să mă susțină când nu știau de probleme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *