ATP Ultimele știri

După o perioadă de trei ani cu Ferreira, Tiafoe îl angajează pe Moyano ca nou antrenor

Americanul Frances Tiafoe s-a despărțit de antrenorul Wayne Ferreira și l-a angajat pe Diego Moyano în echipa sa pentru sezonul 2024.

Tiafoe și Ferreira au lucrat timp de trei sezoane împreună, iar americanul a avut cuvinte foarte bune de spus despre fostul jucător de top 10 din Africa de Sud când a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Voiam doar să-i mulțumesc acestui tip. Trei ani împărțiți împreună. SHEESH am avut o tonă de succese. Dar, din păcate, am decis să ne despărțim. Mulțumesc că m-ai adus la jucătorul care sunt astăzi. Nimic decât dragoste și respect pentru tine. My guy, Wayne Ferreira.”

Tiafoe a început deja să lucreze cu Moyano, spunând „Omule, mă muncești al naibii, dar abia aștept ca totul să se plătească. Să fim ocupați anul viitor”, într-o altă postare pe rețelele sociale.

Moyano este însuși un fost jucător din Argentina și a lucrat mai devreme cu Coco Gauff până în aprilie 2023. El a lucrat și cu Kevin Anderson și înainte de asta a fost antrenor angajat de USTA pentru a lucra cu jucători americani, inclusiv Tiafoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *