Ultimele știri WTA

Doi covrigi pentru Iga Swiatek contra rusoaicei Anastasia Potapova

Iga Swiatek o demolează pe Anastasia Potapova 6-0 6-0 în 40 de minute, în timp ce numărul 1 mondial ajunge în sferturile de finală la French Open, după ce a câștigat cel mai rapid meci din istoria Roland Garros.

Numărul unu mondial, Iga Swiatek, a trecut duminică în sferturile de finală ale Openului Francez cu o rupere de 6-0, 6-0, a rusoaicei Anastasia Potapova, în doar 40 de minute.

Potapova a jucat în a doua săptămână a unui Grand Slam pentru prima dată în carieră, dar Swiatek a preluat controlul deplin asupra jocului și nu i-a lăsat rusoaicei timp să respire între un potop de puncte.

Serviciile aproape perfecte ale polonezei au lăsat-o pe rusoaică fără răspunsuri, iar capul de serie a încheiat primul set în 19 minute.

Mulțimea din interiorul terenului Philippe-Chatrier a încercat tot posibilul să o încurajeze pe Potapova, dar Swiatek a părut în largul său, forțând-o pe rusoaică să facă mai multe greșeli.

Singura problemă pe care a avut-o Swiatek a fost vântul puternic de la serviciu, acoperișul fiind lăsat, în sfârșit deschis, după câteva zile de ploaie.

foto: getty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *