ATP Ultimele știri

Ciudat! Bernard Tomic renunță la un meci de tenis la mijlocul jocului după o ceartă bizară cu prietena în tribune

O ceartă bizară pe teren între Bernard Tomic și prietena lui l-a determinat să se retragă la mijlocul jocului în timpul unui eveniment ATP Challengers.

Jucătorul de tenis australian a concurat la Little Rock Open în speranța de a-și îmbunătăți clasamentul după ce a coborât pe locul 247 în lume.

Odată clasat pe locul 17 în lume, jucătorul de 31 de ani s-a confruntat cu japonezul Yuta Shimizu în Arkansas, dar a părut distras din tribune.

După ce a pierdut cu 6-1 în primul set, Tomic a părut nemulțumit și s-a plâns de o boală în nenumărate rânduri, ceea ce a făcut ca acesta să primească îngrijiri medicale.

Scriitorul de tenis Zachary Cohen a postat pe X, spunând: „Nu l-am văzut mișcându-se pentru o singură minge și îi lipsește literalmente totul. I-a scos pe medici și le-a spus că prietena lui a fost testată pozitiv pentru Covid în această dimineață”.

Fanii au părut incomozi în timp ce ascultau cearta izbucnită, comentatorul ATP Challengers spunând telespectatorilor ce se întâmplă.

El a spus: „Bernard și prietena lui continuă să se certe. Pe scurt, Bernie spunând: „Ai fost testată pozitiv pentru COVID azi”, iar iubita spunând „Nu, asta a fost acum două săptămâni”.

„Nu am anticipat că trebuie să comentez aici cearta unui cuplu – dar iată-ne. În orice caz, incomod pentru toți fanii de aici, care vor doar să vadă puțin tenis în seara asta, dar nu știu dacă o vor obține.”

Tomic a ales apoi să se retragă din meci, înainte de a fi mai târziu testat pozitiv pentru COVID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *