ATP Ultimele știri

Daniela Hantuchova îi acuză pe organizatorii Madrid Open că l-au ajutat pe Carlos Alcaraz să câștige titlul

Daniela Hantuchova a acuzat organizatorii de la Madrid Open de tratament preferenţial pentru Carlos Alcaraz înaintea finalei spaniolului împotriva lui Jan-Lennard Struff.

Daniela Hantuchova i-a acuzat pe organizatorii Madrid Open de tratament preferenţial înaintea finalei de simplu masculin. Profesionista retrasă a observat că terenul a fost udat de mai multe ori, ceea ce a susținut ea că ar ajuta favoritul spaniol al gazdelor, Carlos Alcaraz, să returneze serviciul adversarului său. Spaniolul l-a înfruntat pe Jan-Lennard Struff pentru titlu, întrucât germanul a devenit primul învins norocos, lucky loser, din istorie, care a ajuns într-o finală de Masters.

Hantuchova a susținut că organizatorii turneului încercau să pună finala de duminică în favoarea lui după ce i-au văzut udând terenul mai mult decât de obicei.

„Un lucru pe care vreau să-l subliniez, băieți, oamenii de la teren au udat terenul de două ori de când vorbim”, a spus starul retras WTA pentru Prime. „Deci simt că încearcă să facă terenul cât mai lent posibil, astfel încât să fie mai ușor pentru Carlos să returneze acel serviciu.”

Ea a adăugat: „Dar asta nu se întâmplă, a fost prima dată în această săptămână când am observat că a acoperit deja cel puțin această parte de două ori cu apă”. Catherine Whitaker a întrebat apoi ce simțea despre tratamentul special, întrebând dacă este luxul de a fi jucător de acasă.

„Desigur”, a răspuns Hantuchova, susținând că același lucru s-ar întâmpla și cu jucătorii italieni la viitorul Masters de la Roma. „În special pe zgură, la asta ne-am așteptat mereu când joci cu un jucător spaniol aici sau în Italia când joci cu cineva din Italia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *