Ultimele știri WTA

Camila Giorgi s-a retras „aparent” fără niciun anunț

Jucătoarea de tenis italiană Camila Giorgi s-a retras din tenisul profesionist, data retragerii ei fiind stabilită pentru 7 mai 2024. Giorgi, care a atins un clasament la cel mai mare nivel în cariera de simplu, numărul 26 mondial și patru titluri, s-a retras la 31 de ani. Decizia ei a surprins fanii și comunitatea tenisului.

Camila Giorgi, jucătoarea profesionistă de tenis italiană, pare să se fi retras din tenisul profesionist. Aceste informații au fost confirmate prin diverse surse, inclusiv site-ul oficial ITIA și postări recente pe rețelele sociale. Acum este listată ca jucătoare retrasă pe site-ul ITIA, cu data retragerii marcată ca 7 mai 2024. Ultimul meci profesionist al lui Giorgi a fost împotriva lui Swiatek la Miami, iar ea nu a intrat la turneul de la Roland Garros.

Camila Giorgi a avut o carieră de succes, obținând un clasament la cel mai înalt nivel în cariera de simplu, pe locul 26 mondial, câștigând 4 titluri și fiind o figură semnificativă în tenisul italian. Decizia ei de a se retrage la vârsta de 31 de ani a fost o surpriză pentru mulți fani și pentru comunitatea tenisului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *