ITF Ultimele știri

Georgia Crăciun câștigă turneul ITF 35k de la Cluj Napoca

Brăileanca Georgia Crăciun este câștigătoarea turneului ITF 35k de la Cluj Napoca, turneu desfășurat pe zgură la baza Winners Tennis Club.

Georgia a învins-o în finală pe spaniola Cirez Martinez, locul 290 WTA, cu scorul de 6-1 6-2, după o oră și 24 de minute. Pentru această performanță, Georgiana Crăciun va primi 35 de puncte WTA.

”Un sezon de vara foarte bun , dupa 3 finale de 15K, din care una castigata, ma bucur ca a venit o a 4 a finala, de data aceasta, de 35K castigata. Sunt fericita ca munca depusa alaturi de oamenii care au incredere in mine, ma sustin si fara de care nimic nu ar fi posibil , a dat si da rezultate in continuare” a comentat Georgia Crăciun pe pagina sa de instagram.

Ultimele știri WTA

Monica Niculescu câștigă trofeul de dublu de la WTA 500 Monterrey

În această săptămână a avut loc turneul WTA 500 de la Monterrey, Mexic, turneu desfășurat pe o suprafață hard, premergător US Open.

Monica Niculescu, locul 52 WTA dublu, a reușit să câștige trofeul, alături de partenera sa, chinezoaica Hanyu Guo, locul 42 WTA.

Cele două au reușit, azi-noapte să învingă perechea formată din Giuliana Olmos, Mexic, și rusoaica Alexandra Panova, favoritele unu ale turneului, cu scorul de 3-6 6-3 10-4.

Monica Niculescu se va deplasa la US Open, deocamdată nu se știe cu cine va juca, tabloul de dublu nefiind încă anunțat.