Ultimele știri WTA

Vedetele tenisului Wozniacki, Venus, Isner se numără printre wildcard-urile de la U.S. Open

Fostul număr unu mondial Caroline Wozniacki și de șapte ori campioană de Grand Slam la simplu, Venus Williams, s-au numărat printre cei care au primit miercuri locuri wildcard la U.S. Open de către Asociația de tenis din SUA.

Starul american John Isner a primit un loc de wildcard pe partea masculină pentru ultimul eveniment de Grand Slam al anului, care începe pe 28 august pe terenurile dure din New York.

Wozniacki, daneza în vârstă de 33 de ani, va face prima ei apariție în Grand Slam de la retragerea după Australian Open 2020 pentru a-și întemeia o familie, dând naștere pe Olivia, în vârstă de doi ani, și pe James, în vârstă de 6 luni, înainte de a reveni mai devreme, luna aceasta.

Campioana Australian Open din 2018 a fost vicecampioana la US Open în 2009 și 2014.

Isner, în vârstă de 38 de ani, nu a ratat nici un tablou principal de la US Open de la debutul său în 2007 și va face a 17-a apariție la New York în acest an. Cea mai bună rundă de Grand Slam a fost la semifinalele de la Wimbledon din 2018, în timp ce cele mai bune rezultate la US Open au fost sferturile de finală în 2011 și 2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *