ATP Ultimele știri

Sinner va juca la French Open numai dacă este 100% pregatit fizic

Jannik Sinner a pus la îndoială participarea sa la French Open, numărul doi mondial spunând că va concura la Roland Garros la sfârșitul acestei luni doar dacă își va reveni complet după o problemă de șold care l-a forțat să părăsească Madrid și Roma.

Sinner s-a accidentat la Madrid și s-a retras din sferturile de finală împotriva canadianului Felix Auger-Aliassime săptămâna trecută, înainte ca italianul să decidă să renunțe la turneul de la Roma, care se desfășoară în perioada 8-19 mai.

Tânărul de 22 de ani, care și-a revendicat primul titlu de Grand Slam la Australian Open, în ianuarie, a spus că accidentarea a fost mai gravă decât se bănuia inițial.

„La Roland Garros, voi juca doar dacă sunt 100%, dacă există vreo îndoială, trebuie să vedem”, a spus Sinner reporterilor.

“Unele accidentări pot fi prevenite, altele nu. Până acum am făcut o treabă grozavă, anul trecut am jucat un sezon întreg fără accidentări și, de asemenea, în acest sezon până acum.”

Sinner a spus că ar putea să-și acorde prioritate sănătății față de cel de-al doilea Grand Slam al anului, care începe pe 26 mai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *