Ultimele știri WTA

Rybakina speră că ploaia o va ajuta din nou să evite alergiile la Roma

Elena Rybakina speră ca lucrurile să iasă bine la Openul Italiei de la Roma, încă o dată, după ce a avut noroc și a câștigat trofeul, anul trecut.

Rybakina de obicei nu are o tranziție lină de la Madrid Open la turneul WTA 1000 de la Roma, dar ultimul an a fost diferit. Spre deosebire de anii precedenți, jucătoarea kazahă a reușit să pună cap la cap niște performanțe cu adevărat solide pentru a găsi un ritm foarte bun.

Evenimentul a fost ploios în 2023, ceea ce a creat ravagii în program, dar Rybakina nu a simțit cu adevărat pentru că, deși a afectat programul, a ajutat-o să minimizeze impactul alergiei ei.

Planul este să meargă la Roma și să se aclimatizeze cu condițiile pentru că este o tranziție dificilă, mai ales pentru Rybakina, care vorbește des despre problema alergiei ei în capitala Italiei.

“Pentru mine acum este important să îmi iau zile libere și apoi să încerc să mă obișnuiesc cu condițiile de acolo, la Roma. Desigur, mingea va zbura altfel și doar să simt terenurile și tot. Am jucat bine anul trecut, așa că sperăm. O să mă simt bine” a comentat Rybakina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *