Monden Ultimele știri

Poliția spune că moartea iubitului lui Sabalenka este o „sinucidere aparentă”, în timp ce Pegula reacționează pentru o tragedie „oribilă”

Moartea fostului jucător de hochei pe gheață NHL Konstantin Koltsov, iubitul starului tenisului Aryna Sabalenka, este tratată ca o „sinucidere aparentă”, a declarat poliția din Miami-Dade.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Argemis Colome, a declarat într-un e-mail că luni, la 12:39 a.m. (0439 GMT), poliția „a fost trimisă la St. Regis Bal Harbour Resort, în referire la un bărbat care a sărit de pe un balcon.

„Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov. Nu se suspectează niciun fapt greșit.”

Bal Harbour este un cartier de lux din partea de nord a Miami Beach, cunoscut pentru un centru comercial de lux și unități de cazare luxoase.

Sabalenka se antrenează frecvent din Miami și își păstrează o reședință în oraș. Sabalenka, de două ori campioană de Grand Slam, este programată să participe la WTA Miami Open în cursul acestei săptămâni.

Nu a existat nicio informație că Sabalenka, care a câștigat Australian Open în 2023 și și-a păstrat titlul de la Melbourne la începutul acestui an, își va continua programul sau se va retrage din turneu.

Însă tânăra de 25 de ani a sosit marți la locul turneului și s-a antrenat cu personalul ei de antrenori pe un teren exterior.

Americanca Jessica Pegula a spus că jucătorii erau la curent cu vestea tragică și i-au oferit sprijin lui Sabalenka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *