Ultimele știri WTA

Paula Badosa s-a accidentat din nou, se retrage de la Indian Wells

Paula Badosa și-a anunțat retragerea de la BNP Paribas Open de la Indian Wells, săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări

Seria oribilă de accidentări a Paulei Badosa continuă, spaniola retrăgându-se de la Indian Wells, cel mai recent incident.

Fostul nr. 2 mondial a petrecut o mare parte a anului 2023 luptându-se cu o accidentare la spate, cu speranța că anul acesta va fi mai sănătoasă. Cu toate acestea, la doar o zi după ce a jucat dublu mixt cu iubitul Stefanos Tsitsipas la Indian Wells, tânăra de 26 de ani și-a anunțat retragerea din evenimentul WTA 1000.

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag de la turneul meu preferat”, a spus campioana BNP Paribas 2021 pe Instagram, miercuri. „Am încercat totul pentru a putea juca, dar nu a fost suficient”.

„Trec o perioadă foarte dificilă cu accidentarea mea, dar lupt în fiecare zi să revin cât mai curând posibil. Vreau să le mulțumesc fanilor care sunt alături de mine, mai ales anul trecut. Îmi pare rău că nu le-am dat ceea ce așteptau de la mine și doar le dau o veste tristă în ultima vreme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *