ATP Ultimele știri

Participarea lui Jannik Sinner la French Open este incertă din cauza accidentării

Se pare că italianul Jannik Sinner este în serioase îndoieli pentru viitorul Open al Franței. Cel de-al doilea Grand Slam al anului se va disputa în perioada 26 mai – 9 iunie în capitala Franței, Paris, unde jucători din întreaga lume se vor lupta pentru a obține premiul final.

Tânărul de 22 de ani este adesea considerat unul dintre cei mai bine cotați jucători care joacă în prezent la tenisul masculin la categoria simplu, alături de spaniolul Carlos Alcaraz. Sinner are un sezon 2024 fabulos în care a fost pur și simplu de neoprit. El a câștigat primul său Grand Slam și anul acesta, după ce l-a învins în finală pe rusul Daniil Medvedev într-un thriller de cinci seturi, cu scorul de 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3.

Cu toate acestea, toate acestea s-ar putea schimba în viitorul apropiat, conform ultimului raport, actualul numărul doi mondial are serioase îndoieli cu privire la participarea la Roland Garros.

Sinner s-a luptat cu o accidentare la șold care l-a împins să se retragă chiar înainte de începerea sfertului de finală de la Madrid Open. Nu a fost doar asta, deoarece actualul număr doi mondial s-a retras și de la Roma Open.

Raportul arată că jucătorul născut  în San Candido ar putea lua în considerare să nu participe la mega-evenimentul de la Roland Garros, deoarece participarea fără o pregătire adecvată ar putea avea riscul de a agrava rănirea șoldului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *