Monden Ultimele știri

Maria Sharapova și Ons Jabeur se întâlnesc în timpul Marelui Premiu F1 Abu Dhabi

Formula 1 a fost la Abu Dhabi în acest weekend, iar Ons Jabeur și Maria Sharapova au profitat de ocazie pentru a se întâlni în timpul evenimentului, deoarece ambele au participat la el.

Maria Sharapova este o fostă jucătoare legendară WTA, care a fost una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din toate timpurile. Ea este retrasă de ceva vreme, dar rămâne activă în ochii publicului prin diversele ei eforturi de afaceri, deși nu prea legate de tenis.

Ons Jabeur este una dintre cele mai bune jucătoare de pe planetă, care a jucat în două finale consecutive de la Wimbledon și trei finale de Grand Slam în general. Ea a fost la Abu Dhabi în acest weekend pentru cursa de Formula 1, Marele Premiu Abu Dhabi din 2023, și a întâlnit-o pe Maria Sharapova în tribune.

Jucătoarele sunt, evident, familiarizate una cu cealaltă, deoarece Sharapova este un mare fan a ceea ce a făcut Jabeur în ultimii ani. Au împărtășit o îmbrățișare caldă, care a fost surprinsă de camere, și au făcut și câteva fotografii.

Ambele au asistat la o cursă foarte interesantă în Abu Dhabi pe circuitul Yas Marina, care a fost ultima cursă a sezonului, deși rezultatul a fost destul de familiar pentru majoritatea fanilor curselor. Max Verstappen cu Red Bull a câștigat încă o cursă în acest sezon, ducându-și totalul de victorii la 19 și rescriind istoria încă o dată.

Sharapova și Jabeur nu erau cunoscute ca fani ai curselor, înainte, dar excursiile au inclus probabil și alte activități în afară de cursă. În timp ce rusoaica se poate bucura de cursă și de o petrecere de după, despre jucătoarea tunisiancă nu se poate spune același lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *