Monden Ultimele știri

Jessica Pegula povestește despre toxinfecția alimentară de la Paris: Am fost un zombi timp de două zile

Jessica Pegula a dezvăluit că a făcut o toxinfecție alimentară la scurt timp după ce a ajuns la Paris și a spus că a fost „un zombi timp de două zile”. Marțea trecută, Pegula a ajuns în capitala Franței pentru French Open și a mers la un restaurant.

„Nu știu exact ce a făcut boala. Am avut escargots – îmi plac escargoturile – dar toți ceilalți din grupul meu le-au avut. Am avut și somon, așa că poate a fost o bucată proastă de pește. Am vomitat toată noaptea și nu am putut dormi prea mult. Asta după ce am ajuns marți la Paris, nu m-am antrenat miercuri, m-am antrenat joi – dar nu a fost bine. Abia puteam face ceva. Aveam greață și reflux acid, nu mâncam. Mi-a fost frică să mănânc orice. Nu aveam pofta de mancare. Am bolit patru sau cinci zile, dar nu am putut să stau doar în pat, aveam o grămadă de lucruri de făcut”, a scris Pegula într-o rubrică pentru BBC.

„Am fost un zombi timp de două zile”, a adăugat Pegula. Meciul din primul tur al lui Pegula la Openul Francez împotriva americancei Danielle Collins a fost programat duminică.

Intrând în meci, Pegula s-a simțit „oribilă” și îi lipsea antrenamentul. Cu toate acestea, Pegula a jucat sperând la ce e mai bun și a reușit să câștige cu 6-4 6-2 în fața lui Collins.

Luni și marți, Pegula avea zile libere.

Miercuri, Pegula a revenit pe teren când a câștigat primul set împotriva Camilei Giorgi cu 6-2, înainte ca italianca să se retragă din meci.

Joi, Pegula a spus că „se simte mult mai bine și e gata de pregătire”. Dar a doua zi, Pegula a suferit o înfrângere cu 6-1, 6-3, în fața Elisei Mertens, în turul al treilea de la French Open. Anul trecut, Pegula a ajuns la primul său sfert de finală la French Open înainte de a pierde în fața lui Iga Swiatek.

Având în vedere modul în care a început campania de la French Open a lui Pegula din 2023, chiar și a treia rundă a fost ceva. Pegula își va lua acum puțin timp liber și se va pregăti pentru sezonul de iarbă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *