Monden Ultimele știri

Fosta vedetă a tenisului, Jelena Dokic, a fost prinsă într-un accident ciudat la F1 Australian Grand Prix

Fosta numărul 4 mondial Jelena Dokic a suferit un accident ciudat care i-a cauzat o accidentare la ochi în timp ce urmărea sâmbătă sesiunea de calificări de la Marele Premiu al Australiei.

Fosta tenismenă australiană a primit îngrijiri medicale după ce Fernando Alonso a ieșit de pe pistă la Albert Park din Melbourne și a împroșcat pietriș pe unii fani.

Dokic a fost unul dintre fanii afectați și a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare în care un doctor îi clătește ochiul cu picături într-un salon Mercedes, povestește incidentul și glumește despre felul în care machiajul ei a rămas intact.

„Când mergi la weekendul de Formula 1 la @ausgp și o mașină care iese din pistă se întâmplă să fie chiar în fața ta, literalmente și toate resturile de pietriș îți zboară direct în ochi”, a scris ea pe Instagram.

„Fernando Alonso a zburat de pe pistă, iar resturile de pietriș pe care le vezi zburând de pe roțile din spate au intrat direct în ochiul meu drept. A trebuit să mă trateze pentru asta, dar totul este bine. Doar un ochi injectat de sânge și zgâriat. Voi supraviețui. Munca uimitoare și rapidă a paramedicului de la salonul @mercedesbenzau a dus la acest rezultat.

„Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de mine. Sunt bine cu totul. Gata să mai urmăresc F1. Ah și pot confirma că machiajul cumva a rămas și nu s-a desprins. Uimitor.”

Sesiunea de calificări l-a prins pe Max Verstappen drept cel mai rapid, cu Carlos Sainz de la Ferrari alăturându-i-se pe primul rând. În urma lor au fost Lando Norris de la McLaren, Charles Leclerc și George Russell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *