Ultimele știri WTA

Emma Raducanu se pregătește să ignore restul sezonului 2023

Emma Raducanu nu va mai reveni anul acesta, așa cum a declarat într-un interviu recent, confirmând că sezonul 2023 s-a încheiat pentru ea.

Emma Răducanu a jucat ultima oară la Stuttgart la începutul acestui an, chiar înainte de a anunța că va fi supusă unei triple operații. Jucătoarea britanică s-a luptat cu accidentările pentru o mare parte din anul trecut și anul acesta, motiv pentru care a optat să abordeze problemele pe cale chirurgicală.

Operațiile au fost un succes și a început încet să exerseze din nou, dar nu va reveni anul acesta, după cum a dezvăluit BBC. Nu este surprinzător, deși mulți fani au sperat că Răducanu s-ar putea întoarce. Abordarea conservatoare a recuperării are sens, deoarece britanica dorește cu siguranță să evite să se rănească din nou.

A suferit intervenții chirurgicale majore, iar graba nu are sens, mai ales că s-au jucat deja toate Grand Slam-urile, iar Răducanu vrea să-și revină pe deplin și să-și întărească corpul înainte de a reveni în sfârșit la tenis și de a concura în Turul WTA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *