Ultimele știri WTA

Elena Rybakina a câștigat finala Porsche Tennis Grand Prix cu o victorie confortabilă asupra Martei Kostyuk, la Stuttgart

Elena Rybakina revendică titlul de la Stuttgart după ce a învins-o pe Iga Swiatek în semifinale. Elena Rybakina a câștigat cel de-al treilea titlu din 2024 în timp ce a învins-o pe Marta Kostyuk cu 6-2 și 6-2, pentru a câștiga Marele Premiu de tenis Porsche de la Stuttgart.

Rybakina, care a învins numărul 1 mondial și câștigătoarea ultimelor două titluri, Iga Swiatek în semifinale, nu a arătat nicio milă, iar Kostyuk și-a forțat singurele puncte de break pe parcursul meciului, când era cu 3-2 în setul al doilea.

Deși urma să fie o revenire, aceasta a fost șansa lui Kostyuk, dar tânăra de 21 de ani a părut aproape de a izbucni în lacrimi, deoarece nu a reușit să profite de trei puncte de break, uitându-se constant, frustrată, la antrenorul ei, în mulțime.

Vorbind după victorie, Elena Rybakina a spus: “Mulțumesc foarte mult. Vreau să o felicit pe Marta pentru un turneu grozav. Joacă cu adevărat extraordinar. Sper să mai jucăm multe finale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *