Ultimele știri WTA

După retragerea Simonei Halep, Carolina Wozniacki rămâne singura cu wildcard la Madrid

Madrid Open va începe pe 23 aprilie și, după o ediție destul de controversată în 2023, este o situație foarte similară în 2024, cu wildcard-urile neconfirmate încă la momentul redactării acestui articol, cu puțin mai puțin de 10 ore înainte ca extragerea să aibă loc duminică, 21 aprilie.

Cu Simona Halep care se retrage acum din turneu, doar Caroline Wozniacki rămâne doar în ceea ce privește un loc wildcard. La masculin este o situație similară, Martin Landaluce fiind singurul beneficiar actual, iar turneul lăsând foarte târziu să confirme acești jucători.

Anul trecut au fost controverse create în principal de prăjituri. Aryna Sabalenka și Carlos Alcaraz și-au sărbătorit ziua de naștere în timpul turneului, prima primind un tort mic în comparație cu Alcaraz. Feliciano Lopez a fost criticat în calitate de director de turneu, de asemenea, echipele de dublu dintre Victoria Azarenka/Beatriz Haddad Maia și Coco Gauff/Jessica Pegula nu au avut voie să vorbească după finală.

Neanunțarea wildcard-urilor ca urmare a provocat confuzie și, de asemenea, probleme cu un turneu care încearcă să scape de problemele de anul trecut. Dar cine va primi probabil wild-urile rămase se va afla înainte de tragere la sorți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *