ATP Ultimele știri

Daniil Medvedev se retrage de la Citi Open de săptămâna viitoare

Recentul semifinalist de la Wimbledon, Daniil Medvedev, nu va juca la evenimentul ATP 500 de la Washington săptămâna viitoare. Medvedev fusese hotărât să facă din turneu primul său experiment pe teren hard din America de Nord, dar nu mai este cazul.

Niciun motiv oficial nu a fost dat încă nici de Medvedev, nici de oricare dintre organizatorii turneului. În prezent, nu există nicio indicație că campionul US Open din 2021 a suferit o accidentare. Medvedev nu a mai jucat niciun turneu de când a obținut cel mai bun rezultat din carieră pe terenurile de iarbă de la Wimbledon și atunci a apărut sănătos și bine în postările sale pe rețelele de socializare.

Raționamentul lui Medvedev poate fi similar cu logica lui Novak Djokovic pentru retragerea de la National Bank Open, care a citat „oboseala” drept motiv. US Open este probabil cea mai bună oportunitate a lui Medvedev de a câștiga un Grand Slam în fiecare an și, prin urmare, este de înțeles dacă este precaut să nu exagereze înainte de începerea ultimului Grand Slam al anului. De 20 de ori campion ATP, este încă programat să joace la evenimentele de Masters de la Toronto și Cincinnati, ceea ce face să pară și mai probabil că retragerea nu este legată de accidentări. Medvedev a câștigat anterior la Toronto și Cincinnati și poate anticipa rezultate bune la ambele, după rezultatele excelente pe hard de până acum în 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *