ATP Ultimele știri

Carlos Alcaraz va participa la turneul de la Indian Wells, în ciuda accidentării la gleznă

enismanul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, care a abandonat în primul tur la Rio de Janeiro, a anunţat pe contul său de Instagram că accidentarea suferită la gleznă îl ţine departe de teren doar “câteva zile” şi nu îi va compromite participarea la turneul ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), programat la începutul lunii martie, informează AFP.

“Tocmai am făcut un RMN. Diagnosticul este o entorsă laterală de nivel 2, care mă va ţine pe margine câteva zile. Ne vedem la Las Vegas şi Indian Wells”, a scris Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, care intenţionează să-şi apere titlul la Indian Wells (3-17 martie) şi să onoreze totodată invitaţia de a lua parte la un meci demonstrativ în capitala mondială a jocurilor de noroc, împotriva compatriotului său Rafael Nadal, pe 3 martie.

În primul tur la Rio de Janeiro, împotriva brazilianului Thiago Monteiro, jucătorul spaniol a abandonat două primele două ghemuri, la scorul de 1-1. Principalul favorit al acestei competiţii, cea mai importantă din America de Sud, pe care a câştigat-o în 2022, Alcaraz a fost constrâns să pună capăt jocului din cauza durerilor resimţite la glezna dreaptă, ceea ce a constituit o nouă lovitură pentru el, după un început de sezon dezamăgitor. agerpres.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *