ATP Ultimele știri

Carlos Alcaraz recunoaște nervii și tensiunile după crampele din timpul semifinalei Roland Garros

Carlos Alcaraz a recunoscut că a fost nervos după crampele din timpul semifinalei sale de la Roland Garros împotriva lui Novak Djokovic.

Carlos Alcaraz a recunoscut că tensiunea i-a provocat crampe în timpul înfrângerii sale cu 6-3 5-7 6-1 6-1 în fața lui Novak Djokovic.

Numărul unu mondial va trebui să aștepte prima sa finală de la Roland Garros după ce a pierdut în patru seturi în fața lui Novak Djokovic.

După meci, Alcaraz a recunoscut că a fost un lucru greu de înfruntat și că crampele nu i-au afectat doar picioarele, ci și brațele. „Ei bine, da, a fost foarte greu pentru mine, sincer,” și-a început spaniolul presa. conferinta de presă.

„M-am dezamăgit sincer, știu, am venit la acest meci cu sentimente bune, simțindu-mă grozav din punct de vedere fizic și, da, cu crampe la sfârșitul setului doi, la începutul setului al treilea, a fost cu adevărat. dezamăgitor. Ei bine, aș spune că primul set și al doilea au fost foarte, foarte intense, și am început să am crampe, la braț. La începutul celui de-al treilea set am început să am crampe în fiecare parte a corpului, nu doar la picioare. Brațele, de asemenea, fiecare parte a picioarelor. Ei bine, a fost foarte greu pentru mine să mă deplasez în al treilea set, iar în al patrulea set să spunem că am avut o mică șansă, dar a fost foarte greu. Știți, întregul meu corp începea cu crampe.”

Top number one a spus că tensiunea și nervii ocaziei l-au luat pe nepregătite și corpul lui a reacționat devenind încordat și cu crampe: „Da, tensiunea. Tensiunea meciului. Știți, am început meciul foarte nervos”, a explicat Alcaraz.

Cu condiția să fie pe deplin în formă, Alcaraz se va pregăti acum pentru Wimbledon jucând Queen’s Club, care începe pe 19 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *